Planlegger ditt firma å reise på tur sammen?

Å motivere og belønne sine ansatte er viktig. Kanskje dere har nådd et mål, ønsker å markere et jubileum eller motivere for et nytt mål frem i tid? Det å være sammen utenfor jobb gir gode opplevelser, samhold og trivsel i et kollegium. Å reise på tur sammen med gode mat-, vin- og kulturopplevelser skaper minner. Det å bli satt pris på, bli belønnet av arbeidsgiver bygger gode relasjoner og bidrar til å nå målene som firmaet har satt seg.

Firmaturen skal passe for alle i gruppen

Vi har spisskompetanse innen firmaturer og ha arrangert dette i mer enn 10 år. Vi har ingen begrensinger når det gjelder antall deltakere på tur. Både små og store firmaer er velkomne hos oss. Vi legger vekt på at turen skal favne alle. Forskjellig alder og ulike interesser er hensyn vi tar slik at aktiviteter og opplevelser er tilpasset dette. Vårt mål er at alle skal kunne delta og være en del av fellesskapet.

Hvor i Italia anbefales det å reise på firmatur?

Det er mange flotte områder i Italia.
Vi er spesialister på området rundt Lucca i Toscana. Dette er et velegnet område for å arrangere en slik tur. Det er gode flymuligheter med flere flyplasser å velge i mellom. Avstanden fra flyplass til Lucca er kort. F.eks Pisa- og Firenze flyplass. Lucca er rikt på mat- og vintradisjoner og gir opplevelser deretter. Kultur, vakker natur og nærhet til sjøen gir en x- faktor for firmaturer. Både Pisa, Firenze, Cinque Terre er steder som kan besøkes fra Lucca.

Vi skreddersyr, tilpasser og organiserer alt

Når et firma reiser på tur er det godt noen som står for gjennomføringen fra start til slutt.
Vi tar ansvar for bestilling, gjennomføring og kvalitetssikring. Vi er til stede som norsk arrangør på firmaturer. Det gir trygghet. Skulle det skje noe uforutsett er det trygt ha nordmenn å forholde seg til. Vi snakker italiensk og hjelper til der det er nødvendig. Vi respekterer ønske og behov for privat sfære i gruppen. Det betyr at vi finnes rett i bakhånd når dere trenger oss uten at vi fotfølger dere til enhver tid. Når du reiser på tur med oss er det ingen løse tråder eller ting som må avklares. Det er ordnet på forhånd slik at alle kan nyte turen å ha fokus på gode opplevelser.

Vi anbefaler aktiviteter som bidrar til følelse av fellesskap og samhold!

Aktiviteter, mat- og vinopplevelser på en firmatur skal passe for flest mulig. Derfor velger vi kun ut steder og aktiviteter som vi selv har kvalitetssikret og som vi vet at nordmenn setter pris på. Hensyn i matveien som f.eks allergier tas selvfølgelig med i planleggingen slik at alle får gode matopplevelser. En av de mest etterspurte aktivitetene som vi arrangerer for firmaer er vingårdsbesøk med matkurs. En kort tur rett utenfor Lucca i de vakre vinområdene finnes meget gode vingårder. Her er alt i liten skala. Det betyr personlig og ekte opplevelser. Alle kan delta og ha det gøy. Det er uformelt og latteren sitter løst. Det handler ikke om å være med på kurs, men en felles opplevelse av å skape noe sammen som avsluttes med et deilig italiensk måltid. Mange har også lyst til å sykle. Bli med egen guide som tar dere med på tur ut i de vakre vinområdene utenfor Lucca. En tur som byr på naturopplevelser og mange inntrykk. De fleste ønsker seg en kosetur. Elsykkel er også populært og gir den tryggheten om at det er nok krefter til å gjennomføre turen for de som kanskje er usikre på om de orker. Hva med å besøke en av Italia´s beste og eldste vinkjellere. En uforglemmelig opplevelse og perfekt som aktivitet på firmatur. Her sitter du og smaker viner fra Nord-Italia til Syd-Italia under Lucca´s bakkenivå. Og det eldste rommet er fra år 250 e.Kr. Med 50.000 flasker vin kan vi garantere at det ikke går tomt med det første. Gode måltider hører også med når en reiser på tur. Alle spisesteder er kvalitetssikret av oss. Vi vet at maten holder høy kvalitet og passer norske ganer.

Hvilket budsjett skal vi legge oss på?

Vi skreddersyr og tilpasser turen til ønsket budsjett.

Overnatting

For de fleste firmaturer passer det godt å bo på hotell. Her er det tilrettelagt med betjening store deler av døgnet. Alle hotellene som vi bruker ligger sentralt til og er nøye utvalgt av oss.
Hotellene har gangavstand til alt. Vi har fokus på at hotellet er personlig, holder god standard og med høyt servicenivå.

Se forslag til firmatur her: https://italiamo.no/lokasjoner/firmatur/
Dette er kun et forslag og vi tilpasser og skreddersyr turen etter ønske.

Vil dere vurdere andre overnattingsmuligheter?
Hva med å bo i leiligheter? Vi har flere leiligheter som passer godt til å bo samlet. Mange av leilighetene ligger i samme bygg og gir større plass.
Her er noen av leilighetene i Lucca: https://italiamo.no/leiligheter/

Om dere vil bo sammen på villa med svømmebasseng krever de fleste villaene leie i en hel uke fra lørdag til lørdag.
Det gir en del begrensninger for firmaer som reiser på tur da en uke blir som regel for lenge.
Her kan du likevel se hva slags villaer vi kan tilby: https://italiamo.no/villaer/

Kontakt oss for spennende turforslag!